+38 (093) 333-86-19 +38 (063) 250-22-00
+38 (093) 333-86-03 +38 (093) 333-86-87

День вчителя: Tabula rasa від ЗАТ «Бетон Нова Інтернешнл»

3 жовтня в переддень Дня вчителя Виробниче об’єднання «Іліташ» і ЗАТ «Бетон Нова», що входить в структуру корпорації, привітали педагогів підшефних навчальних закладів з їх професійним святом. Представники корпорації піднесли Миронівської загальноосвітній школі № 10 (смт Миронівський р Дебальцеве), Новгородської допоміжній школі-інтернат (сел. Новгородське м Дзержинськ) і Дзержинської міської загальноосвітньої школі-інтернат (м.Дзержинськ) сучасні магнітно-маркерні шкільні дошки.

«Це один з найсвітліших і добрих свят. Він заснований на честь людей, які присвятили своє життя вихованню та навчанню молодого покоління – майбутнього нашої країни. У цей день ви отримуєте привітання від колег і друзів, від учнів та їхніх батьків. Чи приймаєте на свою адресу слова вдячності і подяки за свій благородний труд. Ви заслужили цю любов, загальне визнання за відданість нелегкій, але такій необхідній суспільству професії. Учитель готує нас до того, щоб у всеозброєнні знань вступити в життя, увійти в суспільство, стати громадянами своєї країни. Кожен з нас береже в серці пам’ять про тих, хто вчив нас думати і розуміти, не здаватися перед труднощами, відрізняти добро від зла, вірити в себе і зберігати вірність своєму покликанню », – привітав викладацький склад підшефних установ головний інженер ЗАТ« Бетон Нова » Олександр Іванович Коваленко.

Як зазначила помічник народного депутата Ігоря Шкірі (почесний президент ВО «Іліташ») Лариса Лісняк, в якості подарунка корпорація зупинила свій вибір на сучасних шкільних дошках, як на символі отримання знань. «Ще на етапі зародження науки виник філософський термін tabula rasa, який означає« чиста дошка ». І ми сподіваємося, що на цій дошці буде відображено все те найкраще, що ви вкладаєте в своїх хлопців, ті знання, з якими вони підуть по життю. Від вас залежатиме, що буде відображено на дошці і в долях учнів », – сказала помічник народного депутата.

Турбота про навчальні заклади невеликих міст і селищ – це один із напрямів соціальної діяльності Виробничого об’єднання «Іліташ». Адже загальні проблеми вітчизняної освітньої галузі в школах невеликих міст посилюються ще і місцевими особливостями – віддаленість від культурних центрів, брак елементарних засобів навчання (бібліотечні фонди не оновлюються, не забезпечуються реактивами кабінети хімії та фізики, нестача спортивного інвентарю та ін.), Неможливість в повному обсязі організувати дозвілля школярів. Тому, поки держава не може в повному обсязі оснастити освітній процес, надія для таких шкіл – діяльність меценатів. Виробниче об’єднання «Іліташ» тільки в цьому році вже забезпечила свої підшефні школи супутникової Internet-установкою (Миронівська ЗОШ № 10), відеокамерою (Новгородська допоміжна школа-інтернат), сучасними акустичними системами для організації відпочинку і проведення дозвілля вихованців (Новгородська допоміжна школа-інтернат , Дзержинська міська ЗОШ-інтернат), цифровим фотоапаратом (Щербиновська ЗОШ № 21, м Дзержинськ, сел. Щербинівка), оновила спортивний інвентар і обладнання (Дзержинська міська ЗОШ-інтернат).

Представники корпорації «Іліташ» запевнили, що і надалі мають намір активно допомагати підшефним навчальним закладам в забезпеченні виховного та освітнього процесу юних громадян нашої держави.

Залишити заявку Скачати каталог