+38 (093) 333-86-19 +38 (063) 250-22-00
+38 (093) 333-86-03 +38 (093) 333-86-87

ЗАТ «Бетон Нова Інтернешнл» – обдарованим дітям

Виробниче об’єднання «Іліташ» виступило спонсором участі юного піаніста Романа Мельника з селища Миронівський (Донецька обл.) В VІІI Міжнародному конкурсі молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця, який проходить в Києві з 23 по 28 жовтня 2008 р

Об’єднання та його структурні підрозділи взяли на себе витрати і вирішення організаційних питань щодо участі в конкурсі та перебуванню в Києві юного конкурсанта і супроводжуючих його осіб. Зокрема, Перший національний перевізник України «УкрБус» забезпечив транспортування групи комфортабельними автобусами, а ЗАТ «Бетон Нова» – проживання в столиці.

В рамках VІІI Міжнародного конкурсу молодих піаністів Роман Мельник бере участь у групі «Горовиць – Дебют» в двох рівнях – «А» і «D». Участь в рівні «А – Elementary» передбачає сольний виступ конкурсанта, в рівні «D – Advanced» – виконання фрагмента концерту для фортепіано з оркестром у супроводі другого фортепіано. Переможцю рівня «D» надається унікальна можливість – виступити на гала-концерті конкурсу з Державним симфонічним оркестром України в Колонному залі ім. М.В.Лисенка Національної філармонії України.

12-річний Роман навчається грі на фортепіано вже п’ять років, і за цей період юний музикант неодноразово ставав дипломантом і лауреатом обласних, національних і міжнародних конкурсів. Як зазначає отець юного піаніста – Дмитро Мельник, «участь у конкурсах є невід’ємною частиною професійного розвитку будь-якого музиканта, і в житті Романа їх могло б бути значно більше. На жаль, основна перешкода – відсутність коштів, які необхідні для участі у виїзних змаганнях ».

«Ми, вчителі, намагаємося брати максимальну участь в долі своїх учнів, і хочемо бачити їх продовжувачами народних традицій і культурної спадщини. Але недостатнє фінансування сфери освіти не дозволяє здійснювати це належним чином. У нас є багато талановитих вихованців, які не завжди мають можливість презентувати себе. Мельник Роман – один з них. Це дуже обдарований хлопчик, якому для подальшого розвитку, підтвердження завойованих звань, просто необхідна участь в нових конкурсах. І ми раді, що в черговий раз нам допомогли шефи – підприємства корпорації «Іліташ», – прокоментувала завуч Миронівської ЗОШ №10 Яна Полякова.

«Виробниче об’єднання« Іліташ »регулярно надає допомогу своїм підшефним закладам і намагається реагувати на кожен сигнал про допомогу. Дізнавшись про труднощі, з якими доводиться стикатися Роману і його батькам, ми також не могли залишитися осторонь. Чудово те, що у дитини в такому ранньому віці вже є заповітна мрія і намічена мета в житті – пов’язати своє майбутнє з музикою. Нам особливо приємно, що ми можемо допомогти юному даруванню в її здійсненні. Ми бажаємо Роману перемоги в конкурсі, будемо продовжувати надавати йому допомогу і стежити за його досягненнями »- резюмувала заступник генерального директора Виробничого об’єднання« Іліташ »Ірина Федосіївна Білоусова.

Залишити заявку Скачати каталог